Fuckboys over fuckboys. De ce vă asumați așa ceva, dragi femei?

Ok, voi începe prin a vă spune că acesta este primul meu blog și mai ales prima oară când mă descarc atât de public. Tot ce scriu aici este ceea ce simt și modalitatea mea de a scoate din mine gândurile negative.
În ziua de astăzi, iubirea și pasiunea nu se pot compara cu ceea ce a fost odată. Dragostea se găsește foarte rar și de fel de la persoane pe care nu le dorim și nu le apreciem. Pasiunea apare imediat, dar se stinge la fel de ușor, după câteva nopți în care tot ce facem este să ne potolim setea de ”nou”.
Văd multe femei care atârnă după un bărbat, PARDON, după un ”fuckboy”, nicidecum un gentleman, care tot ceea ce face este să ne mintă cu vorbe și gesturi frumoase. După scenele fierbinți împreună, acesta pleacă mai departe și oferă dragoste în egală măsură altor doamne, la fel de naive ca și noi.

Ce este un fuckboy? Este acel mascul care-și găsește ”liniștea” și iubirea în orice femeie. Nu are pretenții. Unde este vagin, este și nasul lui. Nu contează ce face acea femeie, cine este, cu cați, cu care, ș.a.m.d. Nu contează cine îl așteaptă acasă, se duce și dă în ele parcă într-o dușmănie.
Accept înșelatul, chiar îl accept și îl înțeleg. Dacă nu te poți limita la o singură femeie pentru plăcerile corporale, înțeleg să te duci cu alte femei cu care să faci sex și ATÂT, dar acele femei, după părerea mea, ar trebui să știe că pentru tine ele sunt doar o aventură.
De să accepți să fii sărutată, mângâiată și alintată LA FEL cum o faci cu celelalte? NU! Eu sunt cea mai importantă. Eu te iubesc, eu te ajut din inimă, la mine vii cu problemele din sufletul tău, eu sunt lângă tine indiferent de situație, nu ele! De ce nu poți aprecia asta? De ce nu mă faci să simt că eu sunt prima și cea mai tare femeie din viața ta în momentul de față? Dacă îmi arăți asta, mai departe ești liber să faci ce vrei.
Spui că te-ai lecuit din cauza altor relații, că ai văzut că nu merită, că nu ești gata pentru o asemenea provocare. Atunci lasă-mă, te rog, sau recunoaște că și eu sunt o altă aventură, dar nu-mi da impresii false ca apoi să îți bagi picioarele în toate speranțele pe care mi le-ai dat.
Soluția? Fiți tari, fetelor! Nu vă umiliți pentru un puști care nu este în stare nici măcar să își prioritizeze femeile. Mai bine să plângă alta după el, decât să plâng eu. Plecați din locul în care nu vă simțiți iubite, apreciate și respectate. Nu vă mai implicați în relații pasagere, dacă nu asta este ceea ce căutați. Nu orice femeie poate fi de gheață, iar pentru cele ce nu sunt, o poveste frumoasă vă așteaptă, dar în altă parte. Ceea ce trăiți cu individul care nu vă dorește cu adevărat, nu este un basm, este un coșmar din care alegeți să nu vă treziți.

8 Comments Add yours

 1. Anca says:

  Foarte tare primul articol ! Mult succes in continuare !

  Like

 2. Pirneci Nicolae says:

  In primul rand femeile fac asta pentru ca le place, in al doilea rand in ziua de astazi daca incerci sa fi un Gentelman esti luat de prost (am fost pus in situatia asta nu odata) sex salbatic de genul injositor pt femei este la cautare in ziua de astazi iar asa ceva gasesti la fuckboys iar motivul principal este faptul ca sunt accesibili si abordeaza tot ce misca si din 10 cade 1 iar noi restul care inca incercam sa facem curte unei femei suntem demodati si probabil plictisitori, ce vrei secolul vitezei !!!

  Like

  1. Alejandro says:

   De ce dracu ai accepta sa fii înșelată?…

   Like

 3. Ale. V. says:

  Bravo! Ai punctat frumos anumite idei :D. Astept mai multe postari. 😀

  Like

 4. Ale V says:

  bravo! ai punctat frumos anumite idei. astept mai mult 😀

  Like

 5. ALM13 says:

  ‘Valurile copilariei’,un fost si actual cascador al vietii,un ‘gentalman’ care ar putea fb sa imi fie tata..sau bunic(am doar 25 de ani) imi spunea acu cativa ani :”barbatul la 20 de ani,ar f*te si o gaura din gard”,astia sunt pustulici,care au simtit mirosul pzdei,nu stiu sa pastreze una si alearga dupa alta,just because vrea sa isi demonstreze ca-i un macho timpuriu,din astia din epoca vitezei:))

  Like

 6. adrioky says:

  Foarte bine punctat! Te pupesc !

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s