De ce ești înconjurat de femei perverse și nesuferite? De la cine pornește totul

În urma primului meu articol de pe blog, m-am bucurat să primesc și câteva comentarii controversate. Mi s-a pus în temă problema femeilor din ziua de azi. Că și-o ard pe ici, pe colo, că își bat joc de relații și sentimente mai rău ca bărbații și că din cauza noastră sunteți voi cum sunteți.
Ei bine, da! Femeile sunt cele mai perverse ființe. Vă putem spune ”Te iubesc” cu atât de mare ușurință atunci când nu simțim, iar voi tot vă veți umfla în peticul vostru de bărbați fatali.
Da, unele femei chiar sunt așa, aș spune toate…sau hai, majoritatea este. Nu la 16, 18, 20 de ani, dar mai încolo cam toate femeile devin niște obiecte ambalate frumos cu un suflet de neîmblânzit.
De ce? Ar fi o discuție prea lungă să găsim vinovatul. Bărbații strică femeile și invers. Sunt doamne care pot sta o lună cu tine non stop, să te mângâie, alinte, giugiulească, tachineze, iar în momentul în care ies pe ușă, la fel de ușor își dau o dată ochii peste cap și apoi își continuă ziua de parcă nici nu te-ar fi cunoscut.
Totuși…cred că nicio femeie nu a devenit așa fără să fi suferit cel puțin o dată după un bărbat care nu a știut să o aprecieze. De ce să fiu dulce și naivă? Ca să fii tu ăla șmecher și să ma joci pe degete? Nu! Te joc eu pe tine fără să-ți dai seama. Și amuzant este că nu o să-ți dai seama niciodată. O să mergi să te lauzi că mi-ai tras-o, când adevărul este că…eu ți-am tras-o ție. Eu am făcut ce am vrut, cum am vrut și când am vrut din tine. Tu doar ai acceptat ca eu să fiu stăpâna ta.
Și eu sunt o femeie perversă. Nu am fost mereu așa, dar am devenit, iar jumătate din mine se bucură de chestia asta, pe când jumătate parcă și-ar dori să fiu iar inocentă și de treabă.
Cum să fim drăguțe și inofensive, când tu admiri cele mai ipocrite și false femei pe care le întâlnești? De ce aș prefera să fiu roata de rezervă sau ”fetița” care e mereu acolo, când voi, cei mai mulți dintre bărbați, atârnați după varianta opusă? Vă curg balele după cele mai perverse și necinstite femei. Mai bine atârni după mine, nu?
Cu alte cuvinte, voi sunteți niște nesuferiți din cauza falsității feminine, iar noi suntem niște ”panarame” satule de promisiuni și așteptări false.
Soluția? Luați totul ca atare! Asumați-vă în ce vă băgați, bărbați sau femei. Dacă vă uitați după femei sofisticate și perverse, atunci luați-o ca atare și acceptați ce veți primi de la ele. Dacă vouă, fetelor, vă umblă mintea și inima după așa zișii ”fuckboys” din articolul trecut, again, asumați-vă. Dacă nu puteți duce povara asta, în cazul tuturor, căutați altceva. Nimeni nu e de neînlocuit și nimeni nu vă condiționează existența și evoluția.

2 Comments Add yours

 1. ALM13 says:

  Nu-i placere mai mare decat sa iubesti si sa imblanzesti o scorpie.Barbatii adevarati iubesc scorpiile

  Like

  1. Sinem Okay says:

   Nu cred că este vorba de bărbați adevărați, ci de gusturi și curaj 😄

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s