Îmi place de trei ori pe zi și în toate felurile. Cât mai tare și cât mai des

Îmi place de trei ori pe zi, poate chiar și mai des. Îmi place să fiu trezită așa, îmi place în timp ce mănânc, în timp ce fac curat, îmi place să mi se închidă gura așa și mai ales îmi place cât mai tare și în cât mai multe feluri.
Acum că v-am captat atenția, o să vă spun și care e acest lucru fără de care n-aș putea trăi. Știu că vă gândeați la sex, dar nu despre asta este vorba acum. Îmi place să fiu iubită și alintată. Să mi se spună vorbe frumoase, să fiu pupată pe frunte, pe mâini, pe burtă și în orice loc simți să o faci.
Poate pare că am pretenții. Nu vreau să mi se spună neapărat ”te iubesc” de 10 ori pe zi, dar vreau să îmi demonstrezi asta de 20 de ori pe zi. Nu vreau să ne sărutăm non stop în public, dar vreau să recuperezi atunci când rămâi doar tu cu mine.
Îmi plac gesturile mici și dese. Îmi place să te uiți la mine cu drag când fac vreo boacănă sau atunci când îmi dai părul la o parte când mănânc și îmi stă în ochi. Ador să te trezești noaptea, să te uiți în stânga ta(pentru că pe partea stângă dorm mereu) și când mă vezi să mă strângi tare de la spate. Nu mai zic dimineața când sunt mofturoasă și arogantă, urâtă poate, dar tu tot mă faci să mă simt prețioasă.
Îmi place să mă simt iubită în toate felurile. Fie că suntem pe o insulă exotică cu femei ce arată de 100 de ori mai bine ca mine sau în stația de autobuz înghețând de frig, tot ce îmi doresc este să văd că nu îți sunt indiferentă.
Recunosc că sunt un pic egoistă și egocentristă. Ador să fiu în centrul atenției și în special în centrul atenției tale. Nu trebuie neapărat să mă smotocești și săruți și călărești în fața prietenilor, dar o simplă privire din aceea dulce din când în când mă face să mă simt cel mai bine.
În orice fel poți, gesturi mici sau mari, în public sau în intimitate, inocente sau perverse, mie arată-mi că exist în viața ta și sunt în totalitate a ta. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s