Vreau să fiu iubită, dar de niciunul dintre voi! Până azi, când…

Nu înțeleg deloc persoanele care se plâng că nu-și găsesc jumătatea, că nu le caută nimeni, că nu au pretendenți sau pretendente, când de fapt în jurul lor roiesc bărbați și femei de toate felurile, care îndeplinesc toate condițiile. Cu alte cuvinte, nu înțeleg persoanele ca mine!
După părerea mea, totul este o minciună. Nu încercăm să agățăm pe nimeni, nu încercăm să atragem atenția a sute de bărbați. Adevărul este, sincer, că tot ceea ce facem este pentru a ademeni o singură persoană. Acea SINGURĂ persoană care nu ne bagă în seamă așa cum ne-am dori, acea singură persoană care nu ne oferă ceea ce vor să ne ofere celelalte.
Dau de băieți care se străduiesc și nu știu ce să mai facă pentru a-mi atrage atenția, care pur și simplu se dau peste cap pentru un sărut sau chiar un minut de convorbire. Dar NU, eu mă plâng că nu am pe nimeni, că nu mă vrea nimeni, asta pentru că tot ce-mi doresc este EL, iar pentru mine restul sunt NIMENI. De-aia mă plâng că nu sunt iubită, că nu sunt dorită și răsfățată. Este simplu să-mi înec amarul cu un barbat super random, dar parcă ajung acasă și mai rău mă simt, simt că pierd timpul atunci când nu sunt cu cine îmi doresc eu de fapt.
Nu mă înțeleg, nu pot înțelege ce e în mintea mea de copilă fraieră, mai ales când sunt conștientă că el nu mă vrea de fapt, cu adevărat. Dar mă vor ei, mă vor și îmi oferă tot ce nu-mi oferă el. Eu, ca o fetiță cuminte și naivă, nu-i bag în seamă, ba chiar mă și enervez, dar tot eu sunt cea care se plânge în stânga și în dreaptă că este singură și tristă și lipsită de mângâieri.
Cu alte cuvinte, mă victimizez și dramatizez singură totul. EL nu mă bagă în seamă pe mine, și nici ”ai voștri” pe voi, tocmai pentru că știe că după ei și numai după ei tânjim . Știe că dacă nu este el, nici altcineva nu va fi, pentru că nu acceptăm pe altcineva.
De ce să facem asta, când putem pur și simplu să trecem mai departe, să primim răsfățul pe care îl merităm. Și știți ceva? Dacă asta este și situația voastră, acel bărbat chiar nu merită să fie cel care vă este alături, pe bune. Ceva mult mai frumos vă așteaptă, pentru că nicio poveste de dragoste nu începe cu lacrimi amare și minciuni, cel puțin nu una în care aș vrea să fiu eu protagonist.
O să-l las să vadă cum altul îmi oferă ceea ce-mi doresc și o să-l fac să-și fi dorit ca el să fie în locul acelui bărbat. Din păcate pentru el și din fericire pentru mine, în momentul în care altcineva îmi arăta ce înseamnă să fii iubită, acolo voi rămâne, pentru că sincer, mi-a lipsit atât de mult iubirea.

2 Comments Add yours

 1. Silvia Badea says:

  Toate adolescentele trec prin aceste momente.Primul imbold este sa alergi dupa acel Fat Frumos pe care simti ca il iubesti din tot sufletul si pentru care esti in stare sa face orice.
  Nu merita.Trebuie sa te indrepti spre cel care te doreste,care este in stare sa stea ore intregi in ploaie ,numai sa prinda o privire de a ta,care se bucura si se topeste de dorul tau numai daca ii zici buna.Incet,incet vei realiza ca viata ta va fi implinita si fericita alaturi de un asemenea om si ii vei acorda toata dragostea ta.Sa fii iubita.

  Like

  1. Sinem Okay says:

   Așa este! Mulțumesc mult😚 Oricum…e ceva general, nu sufar dupa nimeni deocamdata:))

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s