Fac ce vreau. Cine judecă, mă-sa e curvă

Fac ce vreau. Sloganul ăsta m-a reprezentat încă de mică. Mereu am făcut ce am vrut(în primă fază, doar dacă mă lăsa mama:))). De ce să fac ceea ce ar vrea alții să vadă de la mine?
Aici este vorba despre oamenii care judecă, oamenii închiși la minte care nu au altă treabă, decât să stea să contorizeze și analizele viața altora. Dacă te trezești la 7 dimineața în fiecare zi, te duci la muncă, vii acasă și te culci, atunci nu fi frustrat de felul în care știu eu să-mi trăiesc viața!
NU ÎNȚELEG care e treaba LOR, că unii au cinci parteneri deodată, sunt LGBT, fumează diverse, dorm târziu, se dezbracă pentru bani sau mai știu eu ce? Adică…din cauza asta ai tu o viață mizerabilă? Din cauza asta nu ai bani de chirie sau de pâine? Hai să fim serioși…
E alegerea ta să nu-ți placă de mine. E absolut ok, pentru că nu mă interesează nimic mai mult decât orice altceva în afară de părerea ta. Cum spuneam, o să continui să fiu o little bitch cu mustrare în suflet.
Atâta timp cât nu faci nimic rău, nu ceri bani nimănui, nu calci pe cadavre sau nu trădezi, mai departe FACI CE VREI. Ai o singură viață, fă tot ce poți să nu fie una de căcat doar pentru că în liceu erai judecat că faci una și alta.
Tot ce am zis mai sus au fost niște exemple, dar și eu am fost judecată. Am fost judecată și nu o dată. Am fost judecată de copii încuiați și inculți atunci când eram în liceu, iar când ajungeam acasă plângeam și nu voiam să mai ies. De ce? Pentru ce? Pentru niște persoane cărora oricum nu le păsa de mine. Am terminat liceul și nu mai știu nimic de niciun coleg. De nicio persoană care m-a judecat și a aruncat cu vorbe, știindu-mi doar numele.
Dacă mie îmi e bine, mă simt bine și consider că e ceva care mă face fericită, măcar pe moment, ei bine, atunci FAC CE VREAU.

Niciodată nu m-a judecat o persoană deșteaptă. Mereu au fost încuiați, frustrați care nu știu ce să mai facă cu viața lor. Nu am găsit niciodată un înțelept care să îmi spună că ceea ce fac este o rușine. Mereu se găsesc mucoși, oameni care nu au muncit o clipă în viața lor pe bune, oameni care tot ceea ce au este o minte limitată și muuultă, muuultă frustrare….aaa, și…mă-sa e curvă!
Nu mai asculta pe nimeni care-ți spune că nu e bine să faci ceva. Dacă ai ce să arăți, dacă poți inspira pe cineva, sau dacă te simți bine când ești în filmul tău, DO IT! Ai o singură viață pe care o poți trăi doar tu! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s