Fato, fă ASTA și vei avea lumea la picioare! ;)

Fetelor, o să vă dau un sfat de care ar trebui să țineți cu dinții, dacă vreți să aveți o viață liniștită și să aveți totul la picioare. E logic ORICUM că femeile conduc lumea, dar alegeți să fiți voi acelea.
Aveți încredere în voi! Nu vă mai neglijați. Nu contează că aveți o relație de ani de zile. Machiați-vă când ieșiți pe stradă. Îmbrăcați-vă mereu cu cele mai bune haine. Vopsiți-vă părul după cele mai noi tendințe. Bărbatul de lângă voi trebuie să știe mereu tot ce ai mai bun de oferit și ce ar putea avea ALTCINEVA dacă el continuă să vă ignore.
Fiți mereu puternice, nu atârnați după niciun bărbat. Nu vă mai plafonați în relații și în job-uri de 10 ore pe zi. Făceți-vă frumoase și mergeți mereu cu capul sus. Nicio femeie casnică, grasă, cu părul gras și capul în pământ nu va ajunge de succes, dacă nu schimbă ceva.
Trăim într-o societate în care ASPECTUL CONTEAZĂ! Un bărbat se va plictisi să vadă în fiecare zi aceeași față palidă, în aceleași pijamale lungi și vechi, aceeași marionetă de care s-a plictisit, dar totodată s-a obișnuit. O să le vadă mereu pe acele femei pe stradă care lasă în urma lor o ”dâră” puternică de parfum și pe acele femei care stau 3 ore în oglindă doar pentru a-și pune o poză pe Facebook.
Aveți job sau școală de la 7 dimineața? Treziți-vă la 5 și ieșiți din casă în cea mai bună formă a voastră. Dacă voi prindeți curaj și veți fi cât mai independente, asta îl va băga în sperieți. Nu se va gândi ”Aaa, e plecată, dar sigur nu face nimic, că la cum arăta…”. NU! Trebuie să se întrebe mereu de ce stați cu o jumătatea de oră mai mult, că cine știe ce face ea afară, arătând atât de bine!
Cu cât veți fi mai comode și vă veți neglija mai mult, cu atât cel de lângă voi va fi mai sigur pe el, iar voi vă veți simți niște jalnice, în comparație cu tipul de fete la care el se uită.
Și nu este vina lui. Și eu mă uit după femei frumoase pe stradă și abia îmi pot lua ochii de la ele. Dar de ce să nu facă și altele la fel cu mine? Vreau ca atunci când sunt cu el și avem o femeie care arată bine în față, EA să se simtă amenințată de încrederea pe care o am în mine, nu invers.
Iubiți-vă pe voi, fiți mereu cea mai bună variantă a voastră, ieșiți în oraș cu prietenii, distrați-vă, iar lumea va fi a vostră într-un final. 😉

4 Comments Add yours

 1. Adi says:

  Nu sunt deloc de acord cu perspectiva in care daca partenera mea nu se aranjează si nu e in cea mai bună forma, eu capăt încredere in mine si sunt mai tentat sa umblu dupa/cu alta. Sau altele.
  Mai degrabă sunt de părere ca orice bărbat inteligent si charismatic, are grija de el, face tot ce poate ca sa fie in cea mai buna forma a sa si investește, ori de cate ori are ocazia, in el – sa se dezvolte si sa devina o versiune mai buna a lui. Nici un bărbat din categoria de mai sus nu va accepta sa aibă o partenera care nu împărtășește aceleași principii si care se complace intr-o zona de confort, mediocră.
  Evident, același principiu e valabil si in cazul femeilor in raport cu partenerii lor.
  Asta cred ca ar trebui sa fie principala motivatie pentru a fi in cea mai buna forma, always, fie ca ești un el sau o ea.

  Liked by 1 person

 2. Înțeleg că ești pt femeile indepdente și puternice. La fel sunt și eu. Însă felul în care ai expus asta nu cred ca este cel mai potrivit.
  Asta cu femeile conduc lumea e doar un vers din Beyonce, pe care o iubesc,dar nu poți folosi acest argument ca sa fii luata în serios. În plus, Nu e ok să pui fetele una împotriva celeilalte pentru un bărbat. Adevărul este ca noi NU suntem într-o competiție, dar multe credem că suntem din cauza societății.Putem să fim independente și să avem încredere în noi, fără să le facem pe celelalte să se simta inferioare.
  Să nu mai vorbesc despre faza cu make-up ul. Nu suntem obligate să ne machiem pentru a arata bine și a ne integra. Cine vrea să facă asta, foarte bine. Cine nu, nu. Nimeni nu ne poate dicta ce trebuie să facem cu propriile corpuri pt a fi plăcute de un bărbat. Există zile în care ai chef să fii super aranjată și machiata și zile în care pur și simplu nu ai timp și chef să arați super on point. Amândouă variantele sunt complet ok. 🙂

  Like

  1. Sinem Okay says:

   Ai dreptate, dar sunt foaaaarte multe femei care intră în depresii din cauza faptului că uită complet de ele când se implică prea mult în ceva. Asta nu mi se pare ok. Dacă poți fi încrezătoare și când te neglijezi, e super. Eu aici am vorbit și din propria experiență, și din ce am mai văzut prin jur. Iar concurența asta feminină, cel puțin într-o relație, există mereu…

   Like

 3. Andreea says:

  Interesant punct de vedere. Sunt întru totul de acord cu tine. Ca femei trebuie să ne respectăm, să avem grijă de noi. Trebuie să ne punem pe noi pe primul loc, să învățâm să ne iubim, ca mai apoi alții să ne iubească. Însă, din păcate tot mai multe femei uită de ele, încercând să le facă pe plac persoanelor pe care le iubesc. Și, din punctul meu de vedere este o mare greșeală. Multe intră in depresii, nu se mai simt bine in pielea lor. Trebuie să fim puternice, să avem încredere in noi…pentru că…dacă noi nu avem încredere în noi și nu ne iubim cine altcineva să o facă!?

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s