Gramul să fie gram. Jumătăți am tot primit

Nu îmi plac jumătățile de măsură. Dacă vrei să îmi oferi ceva, oferă-mi totul! Nu îmi spune că ai muta munții din loc pentru mine, dacă nu te văd pe urmă antrenându-te măcar pentru asta. Câte puțin pot primi de la oricine.
Vorbe, vorbe și iar vorbe. Îmi demonstrezi că merit totul, sau mai bine nu îmi demonstrezi nimic. Fără scuze ”voiam, dar…”, că mai bine nu îmi mai spui. Nu te vreau varianta ”trial”, nu cred că este nevoie să plătesc mai mult pentru a te avea de tot.
Eu îți dau tot ce am. Mă dezbrac de haine, gânduri și sentimente pentru tine și asta vreau și eu în schimb. De ce să nu îmi arăți cum ești tu în totalitate, fără măști, fără orgolii său scuturi inutile? La ce bun să fii al meu, dacă nici nu știu exact ce am?
Nu vreau să mi te oferi pe jumătate, pentru că celaltă jumătate s-a dus odată cu alte dezamăgiri și eșuări. Chiar nu mă interesează. Ori ești cu și pentru mine, ori eu nu ”plătesc” pentru așa ceva.
Vreau tot ce ai mai bun. Vreau cuvinte, vreau sincerități, vreau fapte, vreau și vorbe, te vreau pe tine, cu totul, nu doar ce a mai rămas, că 0,1 s-a dus pe acolo, 0,2 ai mai dat pe la alta și așa mai departe. Te vreau UNU, te vreau întreg, cu tot ce ai mai bun și mai rău!
M-am săturat să mi se promită mai mult decât mi se dă. Nu mă pot amăgi doar cu mirosul și promisiunea că mâine va fi mai bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s