Mi se pare mie sau toate femeile arată astăzi la fel?

Observ de ceva timp chestia asta. Toate femeile arată cam la fel în ultima vreme. Aceleași operații, același timp de machiaj, aceeași coafură, același stil de a se îmbrăca și, mai nou, cam toate, rând pe rând, pasează același bărbat.
Sunt 100% de acord cu operațiile estetice. Dacă nu te simți bine în pielea ta, go for it. Dar… serios acum… deja operațiile au devenit ceva standard. Îți operezi nasul, îți pui acid hialuronic în buze și îți pui silicoane. Cam astea sunt intervențiile tipice astăzi, nimic original. Dar, din nou, aceeași formă de nas, micuț și cu vârful puțin ridicat. Aceeași formă de buze, acea formă umflată, să se vadă clar că nu sunt ale tale, iar silicoanele, Doamne ferește să aibă forma aia naturală!!! Să fie cât mai mari și mai conturate, să se vadă că acolo sunt câteva mii de euro, nu așa, oricum.
Același machiaj. Acel ”contouring” pronunțat, cum vedem în video-urile de pe Instagram, indiferent de forma feței sau evenimentul la care se merge. Cu cât mai negru pe margini și deschis în mijloc, cu atât mai bine! Buze mov, ombre dacă se poate, sprâncenele aceeași formă, genele acelea nebune și așa mai departe, lista ar continua la infinit.
Toate femeile de azi au același stil vestimentar. Nu mai există tipa elegantă, tipa băiețoasă, tipa aia sofisticată sau cealaltă, mai simplă de fel. Nu. Ne îmbrăcăm așa cum este acum tare să apari pe Facebook. 100 de fete din listă au dresul acela, știți voi care, ăla plasă, hop și eu!

Ne tatuăm, luăm una de la alta. Dacă nu ai fundițe sub fund sau tatuajul acela gen Rihanna pe piept sau… brațul tatuat, nu contează ce, să fie sleeve, înțelegeți ce zic. Ah, și acel semn al păcii și liniuțe din alea pe degete sau alte simboluri, aceleași, evident, cam la toate.
Încep să înțeleg acum bărbații, că le este tot una cu care stă. Toate sunteți, suntem, la fel. Pasăm același tip de bărbat de la una la alta, dar cred că maică-sa nici nu știe că tipa de azi nu e aceeași cu cea de ieri.
Acum nu mai ești comună dacă ești normală, acum ești comună dacă te înfrumusețezi ca toate celelalte. Nu e neapărat ceva rău, doar că… puțină originalitate nu strică, zic. Măcar în aspect, e păcat de noi și de frumusețea noastră să ne pierden printre celelalte…

 

One Comment Add yours

  1. Renata says:

    Frumusetea sta in cu totul altceva, barbatii nu schimba femeile din lipsa de estetica ci din lipsa de suflet si minte . Am fost o persoana plina toata viata mea, tatuata si ajustata la buze si eu, dar din experienta mea de viata iti spun ca atragem oameni asa cum suntem si noi la un anumit nivel iar toate fetele astea pe care tu le vezi poate exista doar ca eu nu ma intalnesc cu ele. Am parte de oameni foarte originali in viata mea. Ceva in interiorul tau vibreaza cu ceva din interiorul tau iar frustrarea ta fara de exteriorul lor vine de undeva ;).. uita-te in sufletul tau inainte de a scrie asemenea text, generalizat la o asa scara mare, pentru ca in momentul cand tu esti 100% ok cu tine, nu mai conteaza ce face restul lumii. O vorba mare spune, “judecand ceva, cu timpul, vei deveni acel ceva”. Plus ca ele in suflet au originalittea lor, doar ca infatisarea o fac standard din cauza “competitiei” si pt ca nu isi dau seama inca ca nu aia conteaza …da-le timp sa realizeze, da-ti timp sa accepti lumea asa cum este, pentru ca doar atat pot face unele, momentan . Pana atunci tu ramai aceasi !

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s