Când cineva încearcă să îți ia fericirea… nu i-o da! Nu toată lumea o merită

Dacă cineva încearcă să îți ia fericirea, nu îl lăsa. Dacă ai impresia că, de fapt, el e bucuria ta și nu îl poți lăsa să plece, gândește-te că fericirea nu îți aduce lacrimi pe față.
Există persoane, de la mari iubiri până la oameni pe care îi vedem doar o dată, care pur și simplu nu te vor fericit. DA! Chiar dacă ei spun că fără ei ești un nimic și că ei îți vor cel mai mult binele, în momentul în care stai în preajma lor și nu te pot înțelege, asculta, nu puteți comunica așa cum vrei și tu, aia nu este fericire! Aia este disperare, disperarea de a fi împlinit, crezând că o singură persoană este soluția. Nu, nu!
Eu spun mereu că oricine este de neînlocuit, dar în situații din astea nici nu mi-aș dori. Aș vrea pe cineva mai bun. Nimeni nu merită o persoană care îți limitează bucuriile vieții. O persoană care te face să te simți urât, nedorit, prost, incapabil. Aia nu e fericire! Fericirea constă în acele lucruri care te fac să iubești viața. Care te fac să mulțumești pentru încă o zi frumoasă, cu soare afară și în suflet.
Sunt oameni a căror ocupație zilnică nu este completă până când nu văd că altcineva are de suferit, că cineva plânge după ei, că cineva își dă sufletul spunându-i cât de mult îi doresc. Aia nu e fericire!
Dacă ai o persoană care îți face așa ceva, te rog bagă-ți în cap, măcar tu, că acea persoană nu este binele tău. Cineva care te vrea suferind nu îți aduce nimic bun. Doar lacrimi și impresia că tu nu ești și nu ai fost niciodată destul
Așadar, oferă-ți energia și gândurile bune persoanelor pe care poate nu le-ai văzut până acum. Eu am început cu mama, care mereu a fost acolo și de multe ori am “dat-o” pentru oameni care nu îmi voiau cu adevărat binele. Sunt, cu siguranță, mulți alții care merită să știe cum ți-a fost ziua.
Poate să fie orice persoană. Familie, prieteni sau chiar străini. Oferiți fericire și veți vedea că ea va veni exact unde nu ai căutat-o până acum. Pentru că ai fost prea prins să fii nefericit lângă cine credeai că e fericirea ta.

One Comment Add yours

  1. Alexis says:

    Ma regasesc foarte mult in articolul tau!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s