Meseria de femeie breloc

Bună din nou! Am citit astăzi ceva care m-a inspirat, ceva postat de cântăreața Corina parcă. Ceva despre femeile  “breloc”, care tot ce fac este să fie o imagine lângă bărbatul lor care muncește din greu pentru a le satisface nevoile.

LA CE M-AM GÂNDIT EU
Sună cool, nu? Eu zic că nu este deloc. Și nu judec. Și eu am fost la un moment dat, de mult, doar un obiect, din care iubitul, care îmi lua mie hainele și nebuniile pe care le voiam, făcea cam ce voia. El îmi stabilea ora de intrare în casă și îmi alegea și drumul spre casă, evident, acela pe care știa el că nu trec prea mulți bărbați. Eram mai micuță și nu știu ce credeam, dar odată ce am ajuns acolo, cam așa au stat lucrurile și cum e vorba aia… “nu era treabă”.

Dar, după mult timp singură, în care 12 ore cu iubi s-au transformat în 12 ore de muncă și destul de puțin somn, pot să spun că sunt fericită că acum  pot să merg pe ce drum vreau eu.

Nu m-am mulțumit cu a fi un simplu lucru pentru cineva, așa că am ales să fiu totul pentru mine. Tot ce fac este pentru a-mi fi mie bine, fără să calc pe cadavre, ci doar luptând pentru ceea ce îmi doresc. În loc să fac ochi dulci sperând că voi primi brățara aia marfă, am ales să muncesc și să ȘTIU că așa oricum voi avea nu numai o brățară, dar și două,trei, zece talismane (am dat exemplu Pandora). Mai greu, mai ușor, mai rapid, mai în timp, știu că eu sunt singura  care decide dacă merită sau nu să primească ceea ce își dorește cu atâta ardoare.

CREDEȚI CĂ E UȘOR?
Sunt nopți când ajung de la muncă la ora 2 noaptea și la 6 dimineața plec înapoi (și nu îmi e greu, îmi e FOARTE greu să fac asta uneori), dar după toate orele astea pot să aleg singură dacă vreau să plec random la mare sau să mă duc să mă văd cu EL… sau orice altceva vreau eu… pe barba mea până la urmă, cum e piesa aia. Nu îmi poate ține nimeni socoteală la bani, nu mă poate trage nimeni la răspundere pentru nimic și, pe lângă toate astea, senzația aia, când știi că ai muncit de nu mai vedeai bine, apoi vezi cum vin rezultatele… mai satisfăcătoare ca orice orgasm! Când știi că dacă ai zeci sau sute (Doamne ajută “la toată lumea”!) pe card și tu, dacă vrei, poți merge să îi dai pe ce vrei, că nu știe nimeni și nu trebuie să explici nimănui, atunci îți dai seama că ești cu adevărat independent și cred că acesta este unul din sentimentele care te fac să te simți cel mai în siguranță.
Da, este greu să muncești și nu mereu ești mulțumit de rezultate sau cel puțin nu de la început! Dar nimeni nu a condus un imperiu din prima zi, nu? Sau nicium impreriu condus așa nu a dus prea departe.

AȘADAR?
Nu zic că nu trebuie să primiți cadouri. Primiți! Lăsați băieții să vă facă cinste, să vă facă toate poftele și să vă umple de lucruri frumoase și bilete de avion! Dar nu și dacă doar așa poți avea toate astea și nu fă din asta un scop sau chiar o meserie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s