Nimic în viaţă nu rămâne neplătit

Nimic în viaţa asta nu rămâne neplătit. Nu este nevoie de răzbunare, se spune că este arma prostului. Cel care ţi-a făcut rău şi cel care te-a lăsat să suferi fără să îi pese se va confrunta în final cu destinul pe care îl merită.

Nu este nevoie de blesteme, de dorinţe de rău sau de făcut rău. Vezi-ţi de viaţa ta şi gândeşte-te că mai devreme sau mai târziu toată lumea se va confrunta cu efectele acţiunilor sale. Cine te-a făcut să suferi şi mai ales cine te-a lăsat să suferi în continuare, fără să schiţeze o urmă de regret, va şti, în cele din urmă, că nu a făcut bine.

Când va şti? Aşa cum se întâmplă mereu, când va fi prea târziu. Poate că lucrurile nu se vor rezolva acum, poate karma nu îşi va face prezenţa acum şi nici peste 5 ani. Dar tu, dragă persoană care suferi după urma altora, să ştii că într-o zi atât tu, cât şi cel căruia nu îi pasă de tine, veţi primi ce meritaţi. Pe bună dreptate! Atunci vei şti cine şi cum a greşit. Până atunci nu îţi mai pierde nopţile în lacrimi şi nu mai încerca să repari un lucru care oricum nu îţi făcea bine.

Fă lucruri constructive şi lasă karma să se ocupe de tot! Crede-mă că nu ratează pe nimeni. În final, toată lumea plăteşte pentru faptele sale. Enjoy life and be positive!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s