Ultimul mesaj pentru el

Când a început totul, am văzut totul ca pe o joacă şi atât. În timp ai început să îmi dai speranţe şi tu ai fost cel care mi-a dat aşteptări cu vorbe despre noi şi făceai apropouri la faptul că eu sunt aceea şi eu voi fi.

Am intrat în jocul tău, TU mi-ai dat toate aşteptările pe care apoi m-ai certat că le-am. Nu este posibil omeneşte, ca după ce stai cât am stat noi şi felul nostru de a fi şi de a ne simţi împreuna, să nu ai aşteptări. Am suferit mult aşa, şi în linişte si cu crize de plâns şi isterie, dar am spus să aştept pentru că ceva frumos se va întampla.

Şi am aşteptat, chiar am aşteptat. M-ai făcut să mă întreb zi de zi ce e în neregulă cu mine, de ce eu nu sunt destul, să mă urasc fizic si psihic, sa urăsc că exist aşa cum exist. Am vrut de foarte multe ori să renunt la tine, dar ceva m-a oprit. Nu ţi-am vrut nicio clipă răul şi mereu m-am gandit la tine să îţi fie bine, să faci ceva, să facem ceva la un moment dat.

Mi-ai dat speranţe, le-ai alimentat, apoi m-ai părasit în felul în care ai făcut-o. Da, am facut crize, iar asta pentru că pur şi simplu mă măcina pe interior tot ce se întamplă, dar mai ales tot ce nu se întamplă. Acum, după atâta timp de vorbe, certuri, aşteptari, timp pur si simplu, se termină aşa cum se termină. Ştiam că vom ajunge aici, dar mereu m-am agăţat de mici lucruri şi am reuşit, chiar dacî sufeream, să trec peste şi să spun “hai mă, ce naiba, am trecut noi prin altele”.

Mi se părea că noi suntem noi, ceva ce nu puteam explica nimănui. Acum am ajuns cum am ajuns, eu una am ajuns să te urasc şi să mă întreb dacă chiar aşa nu am deschis ochii atâta timp. Nu o sa ne mai vorbim, poate nici nu o sa mă recunoşti pe stradă peste câţiva ani, aşa cum mi-ai spus-o chiar tu. Eu am fost eu, aşa cum am fost. Copil, prostuţă, terorizantă, negativistă si alte feluri în care m-ai vazut tu, pentru că am observat că părţile bune au trecut pe lânga tine.

Chiar dacă nu am “câstigat” nimic şi doar am pierdut, sper ca tu, prietenul meu cel mai bun şi parte din mine pentru mult timp, să fii fericit. Sper ca toate planurile de care mi-ai povestit să ţi se îndeplinească. Sper să îţi iasă toate şi sper ca peste ani de zile să ştii cine am fost eu, “copilul” ăla, dar mai ales sper să înţelegi prin tot ce am trecut şi mai ales câte am facut ca să încerc să te mulţumesc şi să fiu aşa cum îţi place ţie.

Nu îţi doresc răul. Îţi multumesc pentru râsetele noastre, pentru glumele noastre, pentru jocuri, pentru ca m-ai băgat în cercul tău de prieteni şi pentru că mi-ai umplut de multe ori golul sentimental şi a avut cine să mă ia noaptea în braţe, la cine să mă gândesc înainte să mă culc şi după ce mă trezesc. Iti doresc tot norocul din lume şi fericirea. Sa ai grija de ai tăi şi să faci ce consideri tu ca îţi aduce liniste în suflet.

Semnat, cineva care a uitat de ea pentru tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s