Mesajul meu pentru ea

Nu ne cunoaştem, dar ştiu că mă ştii. Sunt câteva lucruri pe care aş vrea să ţi le spun şi de mult am vrut, dar frica de răspunsul tău m-a oprit. După câte bine ştii, avem deja câteva lucruri în comun. Pot spune că avem aceleaşi gusturi şi sunt sigură ca eşti o persoană de treabă. Din păcate, viaţa, aşa cum e ea, m-a făcut să te urăsc o foarte bună perioadă de timp. Da, pur şi simplu nu suportam gândul ca eşti acolo, undeva, în special în mintea lui.

Acum mi-a trecut. Nu mai am nimic cu tine şi mi-am dat seama ca nu pe tine trebuie să te urasc, ci pe el. Sau nu ură, pur şi simplu dezgust şi dezamăgire. Am plâns amândouă pe aceleaşi melodii, am plâns amândouă dupa acelaşi baiat, am plâns amândouă din cauza aceloraşi defecte ale lui, aceeaşi ingoranţă şi ne-am bucurat amândouă, în aceleaşi dimineţi, la acelaşi mesaj. Am fost ostatice ale aceluiaşi atac, însa niciuna nu a încercat să evadeze.

Mă trezeam cu tine în gând, te urmăream toată ziua şi mă culcam cu ideea “Oare azi ce au vorbit? Oare ce i-a mai spus despre mine?”. Eu am renunţat. Am văzut că în faţa mea, tu nu erai importantă pentru el. Sunt sigură că nici în faţa ta eu nu eram importantă pentru el. Am fost doar doi pioni într-un joc bolnav din care eu una la un moment dat am pierdut controlul.

De ce spun toate astea acum? Pentru că eu am ieşit din jocul asta. Aş spune că ai câstigat, însa nu este aşa. Eu, care am ieşit din toată această joacă de doi bani, pot spune că am câştigat. Nu am pierdut absolut nimic. Te las pe tine să plângi pe melodiile noastre preferate, îţi las ţie ce a mai ramas şi dacă te mulţumeşti să îl ai după ce nu a mai mers cu mine, atunci foarte bine. Toată lumea fericită! În orice caz… ştii vorba aia… dacă a făcut cu mine, va face şi cu tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s